Fizetési információk

 

VÁSÁRLÁS 

A pénztárnál adhatod meg a számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat, választhatod ki a szállítási, illetve fizetési módot.

 FIZETÉSI MÓDOK

Webáruházunkban történő rendelés esetén a következő fizetési módok állnak rendelkezésedre:

Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetés esetén, az általad előre meghatározott átvételi helyszínen, készpénzzel egyenlíted ki a megrendelt termék ellenértékét.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés esetén, az általad előre meghatározott átvételi helyszínen, kártyával egyenlíted ki a termék számlájának ellenértékét.

Online bankkártyás fizetés

Online bankkártyás fizetés esetén, a megvásárolni kívánt termék ellenértékét, a megrendeléssel egy időben egyenlíted ki.

Előre utalás

A megrendelt terméket, a banki jóváírást követően üzletünkben veheted át, illetve kiszállítás megjelölése esetén, futárunknak adjuk át. Előre utalás esetén kérjük, várd meg kollégánk jelentkezését! Amennyiben az Előre utalásos fizetési módot választottad, e-mailen keresztül számlát fogsz kapni rendeléséről. Kérjük, hogy az átutalást csak a számla megérkezte után indítsd el! Utalás esetén kérjük, hogy a számlaszámot/bizonylatszámot tüntesd fel a megjegyzés rovatban is! Azon megrendeléseket, melyeknek számlaösszege, a számla kiküldésétől számított 5 munkanapon belül nem érkezik meg bankszámlaszámunkra, előzetes értesítést követően töröljük rendszerünkből.

Utánvét

A megrendelt terméket futárcégünknek adjuk át, melynek ellenértékét, a kiszállítást követően még a helyszínen rendezni kell.

ÁTVÉTELI MÓDOK

Webáruházunkban történő rendelés esetén a következő szállítási módok állnak rendelkezésére:

Futárszolgálat (utánvéttel is)

Kollégáink, a megrendelt termék üzletünkbe történő beszállítását követően, azonnal átadják azt futárszolgálatunknak, aki haladéktalanul, akár már másnapra leszállítja azt.

KÉSZLET INFORMÁCIÓ

"Készleten" felirattal jelölt termékeink: A terméket házhoz szállítással tudod megkapni, azt akár már másnapra eljuttatjuk otthonodba (vagy a megadott címre).

“Rendelésre” felirattal jelölt termékeink: Kollégánk, a rendelésed leadását követő néhány órán belül megkeres és tájékoztatást ad az áru várható érkezéséről/kiszállításáról, illetve annak pontos áráról is.

 FONTOS VÁSÁRLÓI INFORMÁCIÓK!

Rendelésedet amint feldolgoztuk, kollégánk e-mail-ben vagy telefonon értesít majd a továbbiakról! Megrendelésed nem minősül írásban foglalt szerződésnek, így az cégünknél nem kerül iktatásra.

Ha kollégáink 48 órán belül nem igazolják vissza megrendelésedet, ahogy azt a jogszabály is kimondja, mentesülsz az ajánlati kötöttség alól.

A feltüntetett árakat kizárólag az “Azonnal elérhető” jelöléssel ellátott termékek esetén tudjuk garantálni. Egyéb esetben áraink eltérhetnek a webshopban feltüntetett áraktól. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Kérjük, hogy a számlázáshoz szükséges adatokat figyelmesen töltsd majd ki, a számlát utólag ugyanis nem áll módunkban módosítani!